Website E-mail


Openingstijden
Bijou Consulting

ICT for Business Results

Bijou Consulting regelt voor de implementatie van ICT-oplossingen. Oplossingen die uw bedrijfsprocessen ondersteunen en waarmee u als organisatie beter en efficienter kunt werken.
Adres:
Schapendrift 51
1251 XE, Laren NHNaar de winkel

Diensten

Ervaring en expertise - Bijou Consulting heeft jarenlange ervaring en een zeer brede expertise op het snijvlak van business en ICT. Wij zijn bekend met alle aspecten van pakketselectie, systeemontwikkeling en het invoeren van informatiesystemen in organisaties van diverse groottes.

Samenwerken en kennisoverdracht - We werken constructief samen met de mensen in uw organisatie. We vormen een team en delen onze kennis en ervaring met uw medewerkers.

Resultaatgericht - Bijou Consulting geeft concrete invulling aan haar opdrachten. Samen met u houden het afgesproken eindresultaat in beeld en leveren op conform afspraak.

Business analyse

Uw bedrijfsvoering aanpassen aan steeds veranderende omstandigheden raakt bestaande bedrijfsprocessen, ondersteunende systemen en de wijze waarop medewerkers hiermee omgaan. Analyse van deze invloeden, de gevolgen voor uw business en in kaart brengen van uw eisen en wensen is het werkveld van business analyse. Bijou Consulting helpt u daarmee.