Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00Modici Laren

Een luxe en exclusieve damesmode zaak

Modici is een Luxe dames modezaak. Waar de klant nog voorop staat en U nog steeds op traditionele wijze als klant bediend wordt.
Adres:
De Rijt 6
1251JM, LarenNaar de winkel

Onze Zomersluiting

Kom gerust even binnen om een kijkje te nemen.

Zomer Collectie

Wilt u meer zien van onze collectie? Komt u gerust langs of neemt u een bezoek aan onze website.

Valet Parking

In principe kunt u met de blauwe schijf gratis voor de deur parkeren. Is er echter niet direct plaats, dan bieden wij graag onze valet service aan en parkeren wij uw auto voor u.

Modici Team

Het team van Modici probeert uw in de ochtend of middag zo aangenaam mogelijk te maken met persoonlijke service. Wij kennen onze klanten en denken mee zodat u met een perfecte outfit naar huis gaat.

Vermaak service

Modici biedt hoogwaardige vermaak service. Onze vakkundige coupeuses maken ieder kledingstuk perfect passend. Of een jasje of pantalon ingenomen of uitgelegd moet worden, met onze vermaak service krijgt u de perfecte pasvorm.

Moeder van de Bruid

Bent u binnenkort de moeder van de bruid of bruidegom? Wij van Modici zijn gespecialiseerd in feestelijke kleding voor de bruidsmoeders. Lees meer over onze collectie op onze website (www.modici.nl)

Een kopje koffie of een glaasje bubbels

Ook de heren zijn van harte welkom bij Modici. Terwijl uw vrouw aan het passen is voorzien wij U van een heerlijk kopje koffie of een glaasje bubbels.

Haal en Breng Service

Is het lastig voor u om naar onze winkel te komen? Heeft u geen tijd om uw kleding te komen halen? Wij bieden in overleg gratis haal- en breng service of komen met een kleding selectie bij u aan huis.

Afwijkende openingstijden

Kunt U geen gebruik maken van onze openingstijden. Bel ons dan voor het maken van een afspraak buiten de gebruikelijke tijden. 0355388180

Persoonlijke styling

Graag adviseren wij om uw outfit te complementeren met schitterende sjaals, bijouterie, schoenen, een elegante hoed of hoogwaardige lederen ceintuurs.