Webshop E-mail


Openingstijden

Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Speciale Openingstijden

2018-10-07: 13:00 - 17:00
2018-11-04: 13:00 - 17:00
2018-12-16: 13:00 - 17:00Tim Menswear

Tim Menswear is een mannenmodewinkel aan de prachtige Brink in Laren. Ons team staat voor goede service, persoonlijke aandacht en professionele advisering. Tim Menswear herkent u aan de mooie merken, de goede prijs- kwaliteitverhouding, de gezelligheid en de zeer plezierige, ongedwongen en vakkundige advisering. Aan de gezellige huistafel in het nostalgische pand kunt u altijd plaatsnemen voor een heerlijke cappuccino. Tim Menswear is een echt familiebedrijf. Tim en Simone Lemsom runnen de winkel al ruim 24 jaar met veel passie en plezier. Samen hebben zij twee kinderen, Serena (23) en Fabio (19), die beiden zijn opgegroeid in de zaak. Serena werkte tijdens haar studie iedere week op zaterdag. Nu ze is afgestudeerd aan de opleiding Business Management werkt ze vier dagen in de week als Marketing Manager. Haar hoofdtaak is het verzorgen van de online en offline marketing en het optimaliseren van de website en de webshop. Fabio werkt sinds oktober 2016 elke zaterdag. Hij weet hij u op een enthousiaste manier te adviseren op het gebied van maat, kleuren en het samenstellen van uw outfit. Marja de Vet - de Wit is sinds december 2016 onderdeel van ons team. Met veel plezier en enthousiasme richt zij zich op de wensen van de klant. U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel! Met vriendelijke groet uit Laren, Simone en Tim Lemsom
Adres:
Brink 17
1251KS, LARENNaar de winkel

Kostuums en maatkostuums

Wij leveren prachtige kostuums van het merk Roy Robson en maatkostuums van de fantastische leverancier The Makers.

Maatkostuums van The Makers zijn speciaal voor de man die iets exclusievers wil. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor de zakenman, de bruidegom en vader van de bruid/bruidegom. Een maatpak is al verkrijgbaar vanaf € 439,-.

The Makers garandeert hoge kwaliteit en combineert hi-tech productie met semi-traditionele productiemethodes. Het is het ideale huwelijk van de traditionele Italiaanse kleermakerstechnieken met Duitse industriële confectiemethodes.

Tim Menswear heeft al 9 jaar ervaring in het adviseren en aanmeten van een mooi maatkostuum. Een fantastisch mooi product met stoffen die gemaakt zijn door de beste Italiaanse stoffenwevers.

Met onze advisering zoekt u de stof, voering, knopen en accenten zelf uit. U wordt bij Tim Menswear vakkundig geholpen voor het aanmeten van de juiste maat. Een paar weken later hangt het kostuum, dat speciaal voor u geproduceerd is, voor u klaar in een mooie kledinghoes.

Overhemden

Het merk Andrew J levert strijk- en vlekvrije overhemden, gemaakt van 100% katoen.
Strijkvrije shirts kent u, maar in bijna alle gevallen moeten ze toch bijgestreken worden en dan met name op de naden. Andrew-J shirts zijn door een uniek procedé absoluut 100% vlek- en strijkvrij, ook op de naden. Voor het beste resultaat moeten de shirts in de wasmachine en zelfs in de droger behandeld worden. Zonder strijken een kastdroog en prachtig, glad, 100% katoenen shirt.

De methode werkt gegarandeerd gedurende de hele levensduur van uw shirt. Wij zullen u het demonstreren in onze winkel.
De Andrew-J shirts zijn gemaakt van zeer hoogwaardige ’80 Two Ply’ Egyptische katoen. Een van de beste katoensoorten ter wereld. Een superieure stof.

Bij Tim Menswear kunt u een keuze maken uit de brede collectie van Andrew J vlek- en strijkvrije shirts. Wij verkopen deze prachtige shirts al ruim 15 jaar, ook in onze webshop, en zijn de grootste dealer van Nederland. Voor meer informatie over dit unieke product kunt u bij ons in de winkel, gelegen aan de gezellige Brink in Laren, terecht.

(Smart) casual kleding

Naast de businesslijn hebben wij ook (smart) casual kleding van diverse merken in onze collectie.

Accessoires

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten accessoires, zoals riemen, stropdassen, horloges en portemonnees. Komt u eens in de winkel langs om te kijken naar de collectie G-SHOCK horloges, de Exentri Wallet, de Tru Virtu portemonnee en de handige sleutelorganizer van Orbitkey.

Schoenen

Tim Menswear heeft ook schoenen van het merk Melik Shoes en Lacoste in de collectie. Melik Shoes is een gevestigd schoenenlabel in vooraanstaande mode/schoenenwinkels in de Benelux. Het is een kwalitatief en modieus label met een prikkelende, nieuwe stijl dat volledig is afgestemd op de wensen van de in mode geïnteresseerde man.
Melik Shoes is meer dan er heerlijk op weg lopen. Door Melik wordt dat beschreven als ‘Moving People’. U wilt zich goed voelen in wat u draagt en dus zoekt u bijzondere schoenen die helemaal matchen bij u en uw outfit. Melik Shoes is hét item uit uw garderobe waarmee u uw persoonlijkheid onderstreept.

Spijkerbroeken

Van diverse leveranciers hebben wij spijkerbroeken in onze collectie, die het hele jaar door in onze winkel aanwezig zijn en/of besteld kunnen worden.