Website E-mail


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00WPWM

De Wordpress website bouwers in het Gooi!

U wilt een WordPress website maken? Laat uw WordPress website maken door WPW (WordPress Websites) met kantoor in Laren in het Gooi. Wij gebruiken modern webdesign en responsive WordPress themes en leveren ook sites inclusief WordPress webshops. Tevens kunt u bij ons terecht voor betrouwbare WordPress hosting. Websites van WPW worden geoptimaliseerd voor Google zodat u niet alleen een mooie site krijgt maar ook een WordPress website die gevonden wordt! Gegarandeerd een verdubbeling van het aantal website bezoekers op uw site.
Adres:
Hanrathsingel 14
1252 AE, LarenNaar de winkel

Wordpress Website Maken

Wij bouwen geoptimaliseerde, mobiel vriendelijke websites in Wordpress. Bekijk onze portfolio op https://wp-website-maken.nl/portfolio/

Services: WebDesign, WebDevelopment, Hosting, Website Onderhoud, Online Marketing, Website Optimalisatie

Naast mijn webdevelopment activiteiten ben ik ook marketing consultant (handsonadvies.nl) Het voordeel van deze combinatie is dat we meer kunnen dan knippen en plakken, we denken mee, verdiepen ons in het bedrijf, zorgen voor geoptimaliseerde pagina's, redirecten oude pagina's, verzorgen ssl op de site, integreren google analytics, adviseren over google apis en wijzigingen. Kortom de service gaat verder dan een paar paginas opzetten.

We komen daarnaast met concrete tips wanneer uw site live gaat om deze nog beter vindbaar te maken.

In Laren zijn wij al actief, zo hebben wij de website van Damesmode winkel Modici verzorgd (http://modici.nl/ ) en het Brinkhuis (https://hartvanlaren.nl/) en Vrienden van het Brinkhuis (http://vriendenbrinkhuis.nl/)
Mocht u referenties wensen kunt u gerust 1 van onze klanten bellen.