Website E-mail


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00Trendlounge

Dé lifestylesalon van het Gooi

Trendlounge is een uniek en vernieuwend concept. Trendlounge is een specialist op het gebied van look- & feelgood, een echte lifestyle salon. In onze vestigingen treft u het beste aan op het gebied van haarmode, haarverzorging, hand- en voet verzorging en cosmetica. Wij volgen de nieuwste trends op haargebied en werken op een natuurlijke wijze die het beste bij uw persoonlijkheid past. Voor Trendlounge bent u het middelpunt van onze aandacht. Wij zijn continue in beweging om u het beste van het beste te leveren. Tenslotte, u verdient het…. Het Trendlounge-concept is erop gericht u een totaalverzorging te bieden, waarbij het u natuurlijk vrij staat die elementen te benutten die u aanspreken. Heeft u vragen op het gebied van haarverzorging, styling, kleuring of lichaamsverzorging? Vraag het onze specialisten. Het Trendlounge-team nodigt u van harte uit om eens vrijblijvend langs te komen en de sfeer in de lounge te proeven.
Adres:
Schoutenbosje 3
1251 LE, LarenNaar de winkel

Kevin Murphy, KMS, Kerastase, OPI, Clarins, GHD

Trendlounge werkt uitsluitend met professionele producten van topmerken. De kwaliteit en verzorgende waarde liggen op een hoog niveau. Door de hoge kwaliteit van de producten verbruikt u veel minder, waardoor u er langer plezier van heeft en uiteindelijk voordeliger uit bent.

De meeste producten waarmee wij u verzorgen zijn ook los te koop in de salons. Tevens levert Trendlounge een professionele lijn haargereedschap zoals:

GHD fohns, Keramische haar-strijk-tang, neushaar-tondeuse en professionele borstels.