dienstverlening laren

ONTDEK LAREN: FITNESS

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Juist die combinatie biedt Laren met fitnessmogelijkheden voor individuen, groepen of onder persoonlijke begeleiding.

SportLAB

Zevenend 33B, 1251 RL, Laren

Bij SportLAB Laren kun jij in een veilige en gezellige huiselijke omgeving sporten met de beste personal training experts.

JES Personal Training

Jordaan 10B, 1251 PC, Laren

Elk mens is uniek: bij ons geen massaproduct, maar maatwerk. Speciaal voor u! Wij zijn specialist in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen.

IRON Personal Training

Schapendrift 2, 1251 XG, Laren

Uitsluitend personal training op afspraak, gesloten voor het grote publiek waardoor aandacht & toewijding centraal staan.

Focus Pilates

Zevenend 59B, 1251 RM, Laren

Wij geven les met diverse Stott Pilates apparatuur om het lichaam optimaal te trainen en het gewenste doel te bereiken.

Flash Studio Laren

Brink 27a, 1251 KS, Laren

Flash Studio biedt onder meer aerobic, dans- en balletlessen en boxing. Ook op het gebied van de ontspanning zijn er diverse lessen, waaronder poweryoga, Pilates, kinderyoga en flex & stretchlessen.

Family Fitness

Schapendrift 62, 1251 XK, Laren

Fitness, groepslessen, aquafit, yoga en spinning, bij Family Fitness kun je op diverse manieren sportief bezig zijn in een gezellige sfeer.

Bodytec

Zevenend 33, 1251 RL, Laren

Bij Bodytec sport je op een ultra moderne manier die je ook nog eens veel tijd bespaart. Een krachtige full body workout in 20 minuten door middel van ‘Electro Muscle Stimulation’ (EMS).

bbb health boutique

Schoutenbosje 3A, 1251 LE, Laren

Bij bbb health boutique ‘t Gooi sta jij als vrouw centraal. Samen werken wij toe naar de gezondste versie van jezelf. Middels persoonlijke aandacht, warmtecabine workouts en holistische sportschool.