dienstverlening laren

ONTDEK LAREN: REPARATIE & REINIGING

Een overzicht van de Larense bedrijven waar u terecht kunt voor onder meer onderhoud, reparatie en reiniging.

The Tailor Star

Schapendrift 4, 1251 XG, Laren

Met ruim 30 jaar ervaring kunt u bij The Tailor Star terecht voor onder meer kledingreparatie en gordijnen op maat. Tevens stomerij en schoenmaker.

Stomerij Seidel

Torenlaan 35, 1251 HG, Laren

Stomerij Seidel wast, stoomt, reinigt en strijkt al uw kleding en linnengoed zeer vakkundig.

Schoenmakerij Leo Maas

Naarderstraat 33, 1251 AZ, Laren

Schoenmakerij Leo Maas is gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening.

Robert Harms Tweewielers

Naarderstraat 22, 1251 BC, Laren

Bij ons gebeurt het allemaal, verkoop van nieuwe en gebruikte (tweedehands) fietsen.

QBike

Zevenend 25, 1251 RK, Laren

Uw fietsenmaker in Laren, ‘t Gooi. Wij bieden onder andere Cortina, Riese und Müller, Ebike Das Original, Qwic, en Urban Arrow aan!

Larense Kledingreparatie

Klaaskampen 1, 1251 KM, Laren

De Larense Kledingreparatie heeft ruim 30 jaar ervaring in particuliere en zakelijke kledingreparatie, maatwerk, stomerij, gordijnen en stoffering.

Kitereparatie

Beijemansweg 26, 1251 PG, Laren

Bij Kitereparatie kunt u terecht voor het vakkundig repareren van uw kites, bladders en lijnen en het inkorten of verlengen van Dyneema lijnen.

Goodmac Audio en ICT

Zomertuin 13, Laren

Goodmac is Apple dealer en levert als allerhande netwerkoplossingen op maat. Tevens Nextcloud specialist. U kunt naast Apple bij ons ook terecht voor o.a. Epson, Arcam, Ruark Audio en Vivid Audio.

Garagebedrijf van Wees

Naarderstraat 28, 1251 BC, Laren

Autobedrijf van Wees in het centrum van Laren, is een garage en tankstation waar u niet zelf hoeft te tanken en olie en koelvloeistof nog wordt gecontroleerd.

Garage Koster

Plein 1945 31, 1251 MA, Laren

Garage Koster is tankstation en garage gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van VW gerelateerde merken, Porsche, Audi, BMW en Mercedes Benz.

Garage Bouwman

Sint Janstraat 26, 1251 LB, Laren

Bij Garage Bouwman kunt u terecht voor al uw reparaties, onderhoud, APK keuringen en (tweedehands) verkoop van alle merken auto’s.

Fred van Sprang

Zevenenderdrift 7, 1251 RA, Laren

16 resultaten   Auto Willenborg Reparatie & Reiniging Bij Auto Willenborg kunt u terecht om te tanken en met uw personen- of bedrijfsauto van welk merk dan ook voor APK, onderhoud en reparatie.  035-5382965  autofirst-willenborg.nl  Zevenend 35, 1251 RL, Laren   Bike Fix Laren Reparatie & Reiniging Bike Fix Laren is specialist op het gebied reparatie & onderhoud van sportieve fietsen, zodat de veeleisende fietser weer zorgeloos op pad kan.  06 -21 877 234  bikefixlaren.com  Kloosterweg 46, 1251 WG, Laren   Chemi Kok Reparatie & Reiniging Chemi Kok is al jarenlang een betrouwbaar adres voor het wassen, stomen, chemisch reinigen en…

Chemi Kok

Melkweg 42, 1251 PS, Laren

Chemi Kok is al jarenlang een betrouwbaar adres voor het wassen, stomen, chemisch reinigen en strijken van persoonlijke en zakelijke kleding en linnengoed.

Bike Fix Laren

Kloosterweg 46, 1251 WG, Laren

Bike Fix Laren is specialist op het gebied reparatie & onderhoud van sportieve fietsen, zodat de veeleisende fietser weer zorgeloos op pad kan.

Auto Willenborg

Zevenend 35, 1251 RL, Laren

Bij Auto Willenborg kunt u terecht om te tanken en met uw personen- of bedrijfsauto van welk merk dan ook voor APK, onderhoud en reparatie.