Laden Evenementen
header_1
Kiwanis Running Diner Laren bij Mauve

Laren,
Aanvang: 17:30
Entree: €65
https://hetgooi.kiwanis.nl/agenda/running-dinner

Kiwanis Running Diner

woensdag 28 februari 2024

Kiwanis Club Het Gooi organiseert op woensdag 28 februari a.s. een Running Dinner en nodigt jou (je partner/vrienden) van harte hiervoor uit.

Het goede doel
De opbrengst gaat naar de IMC Weekendschool ON TOUR voor het project Sinfonietta, de aanschaf van muziekinstrumenten.
Deze avond past dus precies bij het motto: ‘Kiwanis serving the children of the world’, en voor wat betreft Kiwanis Club Het Gooi, bij voorkeur kinderen in de regio.

Programma en locatie, verschillende restaurants in Laren;
17.30 u.: Start met aperitief bij Restaurant Mauve, Brink 1, Laren. Je krijgt een korte uitleg over de avond.
18.30 u.: 3-gangendiner op 3 verschillende locaties met verschillende tafelgenoten.
21.45 u.: Gezamenlijke afsluiting met borrel bij Restaurant Mauve, Brink 1, Laren.

Goed om te weten Je wordt bij de indeling als individu en ‘ad random’ ingedeeld (dus niet met degene waar je je eventueel mee hebt opgegeven). Heb je hier vragen over, neem dan even contact op met ons. Laat je verrassen door de verschillende tafelgenoten bij iedere gang! Je loopt zelf van het ene restaurant naar het volgende. De restaurants liggen op loopafstand van elkaar.
Iedereen is welkom!

We hebben zo’n tien restaurants enthousiast gekregen om ons deze avond te ontvangen en voor een mooi bedrag een lekker menu voor ons samen te stellen. Hoe meer deelnemers, hoe meer van deze 10 restaurants ook daadwerkelijk mee kunnen doen. Dus nodig je vrienden vooral uit! Iedereen is welkom (mits aangemeld).

Kosten
De prijs voor het 3-gangenmenu incl. één drankje bij iedere gang bedraagt € 65,00 p.p. Hiervan gaat ten minste € 10,00 naar de IMC Weekendschool. Meer overmaken voor het goede doel mag uiteraard ook en wordt zeer op prijs gesteld. De drankjes bij de afsluitende borrel zijn voor eigen rekening.

Meld je nu aan
Meld je aan door vóór 23 februari (liefst eerder) een e-mail te sturen aan [email protected] met je naam, telefoonnummer, mailadres en eventuele dieetwensen (en als van toepassing deze gegevens van diegenen die deze avond met je meegaan). Vol is vol!

Betaling zal plaatsvinden via een factuur. Na betaling is de aanmelding definitief en is restitutie niet meer mogelijk.

Wij hopen op een grote opkomst en een dito opbrengst voor de IMC Weekendschool On Tour. En natuurlijk op een heel gezellige avond voor iedereen. Het Kiwanis Running Dinner 2024 is ook een bijzonder leuke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te netwerken. Kunnen we ook op jou rekenen?