Laden Evenementen
header_1
thumb_Peter Lusse Eddie voor het Leven - 2 feb 2023 in Laren

Het Brinkhuis Theater, Brink 29, 1251 KT Laren
Aanvang: 20:15
Entree: €18,50
hartvanlaren.nl/op-de-agenda/peter-lusse-2-feb-2023/

Peter Lusse – Eddie voor het Leven

donderdag 2 februari 2023

Peter Lusse, bekend als Eddie uit Vrienden voor het leven speelt op donderdag 2 februari 2023 zijn voorstelling “Eddie voor het Leven” – vol humor en anekdotes.

Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de Tv-serie Vrienden voor het leven. Nou, dat heeft hij geweten! Na drie decennia van Tv-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds “Eddeped”.

– Over hoe het allemaal begon, hoe het er aan toe ging en wat er daarna gebeurde, Peter vertelt er met smaak over.
– Over hoe zo’n comedyserie nou eigenlijk gemaakt wordt. Over de techniek van het comedy acteren, en van het comedy schrijven.
– Over hoe je het beste een mop kan vertellen.
– Over de bizarre avond dat Vrienden voor het Leven de Televizierring won.
– Over wat humor nou eigenlijk precies is en hoe het werkt, en waarom het zo belangrijk is.
– Over alles wat u altijd al had willen weten (en over wat u misschien liever niet had willen weten maar waarvoor het te laat is, als u eenmaal een kaartje hebt gekocht!).
– Over de relatie tussen Peter en Eddie. Hoe Alter is zijn Ego eigenlijk? Over een bizarre carrière, over een woelig leven.

Kortom: Een uitgebreide kijk in de keuken van Vrienden, en ook in de keuken van Peter zelf. Een avond met humor, over voorspoed, maar ook over tegenwind. En omdat Peter cabaretier in hart en nieren is, blijven een paar conferences en liedjes u niet bespaard… De voorstelling duurt ca anderhalf uur, zonder pauze, maar na afloop gaan we gezellig met elkaar een kopje, glaasje of flesje doen in de foyer van het Brinkhuis.