Laden Evenementen
header_1
flink voordeel op Larense streetsale 2023

Laren,
Aanvang: 10:00
Entree: Gratis

Streetsale 2023

zaterdag 2 september 2023

Flink voordeel op de Larense Streetsale

De winkeliers in Laren houden van een mooie winkel. Daar hoort een opgeruimd magazijn bij. Hoe leuk, dat jij als shopper daar de vruchten van plukt! Op zaterdag 2 en zondag 3 september organiseren de winkeliers van Laren de Larense Streetsale met koopjes zoveel als je maar aankunt. Alles moet weg en plaats maken voor de nieuwe collecties.

In alle straten van Laren is het één groot feest. Op de Naarderstraat, de Nieuweweg, het Zevenend, de Rijt, de Brink, Klaaskampen, overal vind je de kramen met aanbiedingen en voordeel. Kortingen kunnen oplopen tot wel 70% en je gaat er altijd weg met nét dat ene leuke jurkje, die fashionable Chino, die flashy oorbellen en die shiny tas. Maar ook voor jouw interieur is er veel te halen. Je wilt er natuurlijk in de komende donkere maanden ook weer sfeervol bij zitten.

Kom daarom naar de Streetsale in Laren in het Gooi op zaterdag 2 en zondag 3 september voor de finale uitverkoop van 2023. Een super gezellig winkelweekend! Tegelijk met de Streetsale is er een festival aan de gang en wordt er op zondagochtend vanuit het Brinkhuis een dorpspicknick georganiseerd. Je ziet; het dorp stroomt over van de activiteiten. Hier moet je bij zijn!

Zaterdag 2 september van 10:00 – 17:00
Zondag 3 september van 13:00 – 17:00

Streetsale 2023