laren horeca

ONTDEK LAREN: KOFFIE, THEE & LUNCH

Zin in een lekkere kop koffie of thee, met wat lekkers, in een sfeervolle omgeving? Loop dan een van de mooie en bijzondere koffiegelegenheden van Laren binnen.

Geniet op de heide van een kopje thee of koffie met wat lekkers of van een lekkere lunch of hapje eten.

Café ‘t Bonte Paard

Naarderstraat 1, Laren

Vraag in Laren: “Weet je t’ Bonte Paard?” dan kan iedereen dat precies vertellen. Cafe-Restaurant open voor ontbijt, lunch en diner.

Chocolaren Koffie & High Tea

Sint Janstraat 9, 1251 KX, Laren

Een gezellige chocolaterie/koffiehuis: van een kopje koffie met lekkers tot een high tea. Ook high tea aan huis.

Mauve Brasserie & Bar

Brink 1, Laren

Tasteful, yet easy going brasserie & bar. The place to be voor koffie met een krantje en croissantje, (business) lunches, dinner & cocktails with friends, lovebirds en families.

Joe & the Juice

Naarderstraat 6, 1251 BB, Laren

FEELING HUNGRY? Fresh juices, healthy shakes and delicious sandwiches… What are you in for today?

La Place

Westerheide 2, 1251 ET, Laren

Direct aan de heide een mooie plek om te genieten van versgemaakte smoothies, sandwiches, soep, salade, koffie, pizza en grill.

Brinkhuis Laren

Brink 29, 1251 KT, Laren

Het Brinkhuis middenin het dorp is zowel een buurthuis, een bibliotheek, theater en filmhuis. In en door het Brinkhuis worden diverse activiteiten georganiseerd, maar het is ook de plek waar diverse organisaties gevestigd zijn.

Poffertjeskraam Corn. de Haan

Brink, 1251 AA, Laren

Al ruim honderd jaar staat aan de Larense Brink van april t/m september een prachtige oud-Hollandse poffertjeskraam. Rijk en arm schuiven hier aan, want de poffertjes van Marcel Hilhorst zijn een begrip.

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 1171251 AV Laren

De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar je ook heerlijk – vegetarisch – kunt eten en drinken. Een duurzame toekomst staat hierbij centraal.