laren horeca

ONTDEK LAREN: RESTAURANTS

Of je nu wilt genieten van een eenvoudige, maar lekkere maaltijd, van een buitenlandse keuken of culinaire vernieuwingen, Laren biedt het.

Mauve Brasserie & Bar

Brink 1, Laren

Tasteful, yet easy going brasserie & bar. The place to be voor koffie met een krantje en croissantje, (business) lunches, dinner & cocktails with friends, lovebirds en families.

Bangkok Laren

Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 17

De smaak van Thailand in Laren. Proef de befaamde gebakken rijst, garnalen met knoflook en peper, kip cashew en vis tamarinde.

Vis Atelier – Laren

De Rijt 2, 1251 JM, Laren

Het Vis Atelier is een culinaire ontmoetingsplek. Restaurant en Vis Speciaalzaak met verse en betaalbare vis, broodjes en maaltijden.

Loetje Laren

Zevenend 23, 1251 RK, Laren

Restaurant Loetje Laren is het adres in Laren in het Gooi voor een biefstuk – friet en sla!

Ron Gastrobar Indonesia

Brink 18A, 1251 KW, Laren

Nu kan ’t Gooi smullen van de Indonesische specialiteiten van Executive-Chef Agus Hermawan. In een hartverwarmende huiskamersetting geniet je van Indo streetfood en de beroemde Ron Gastrobar rijsttafels.

La Place

Westerheide 2, 1251 ET, Laren

Direct aan de heide een mooie plek om te genieten van versgemaakte smoothies, sandwiches, soep, salade, koffie, pizza en grill.

De Prins Restaurant

Sint Janstraat 1

De Prins houdt van de zee, is een liefhebber van goed eten en uitstekende wijnen. Iemand die houdt van traditie en kwaliteit maar zijn gasten daarnaast ook graag verrast met spannende smaken en bijzondere wijnspijscombinaties. De Prins heeft klasse en kent zijn klassiekers.

Hamdorff Eten & Drinken

Brink 10, 1251 KV, Laren

Hamdorff zet een geweldige traditie van gastvrijheid en genieten voort. Het is een beetje heilige grond hier, waar ooit Hotel Hamdorff stond.

Nick Vollebregt Bar | Bistronomie | Serre

Naarderstraat 40, 1251 BD, Laren

Als Nick Vollebregt zou weten dat het restaurant in Laren met zijn naam na ruim honderd jaar nog steeds zo’n geliefde pleisterplaats is, had hij vast een opgewekte roffel op zijn drums gegeven.

Café ‘t Bonte Paard

Naarderstraat 1, Laren

Vraag in Laren: “Weet je t’ Bonte Paard?” dan kan iedereen dat precies vertellen. Cafe-Restaurant open voor ontbijt, lunch en diner.

Bar Bistro Brink 20

Brink 20, Laren

Bar Bistro Brink20 in Laren is een eigentijdse bar-bistro met voor elk wat wils.

George L.A.

Naarderstraat 46, 1251 BD, Laren

Can’t wait to dine al fresco on one of our sunny terraces? Sip a rosé and enjoy our most-loved Egg Florentine, Caesar Salad, Steak Frites or Pizza Tuna?

Maximiliano

Brink 10E, 1251 KV, Laren

Bij Maximiliano Laren (“Max” voor de locals) draait het om ambacht en een gezellige beleving. Authentiek Italiaanse keuken.

La Vespa Pizzeria

Naarderstraat 26, 1251 BC, Laren

Als u toe bent aan een heerlijk avondje genieten, dan heten wij u van harte welkom bij La Vespa, uw Italiaans restaurant in Laren. Ovenheerlijke pizza’s uit onze houtoven.

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 1171251 AV Laren

De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar je ook heerlijk – vegetarisch – kunt eten en drinken. Een duurzame toekomst staat hierbij centraal.

Anton Cookery Club

Molenaar 19, 1251 LV, Laren

Geen gewoon restaurant, maar een kookstudio waar u samen met de chefkok zelf aan de slag kunt of kunt genieten van de diverse activiteiten die ze organiseren.