KERST OP DE BRINK-1920x550 Siteheader
KERST OP DE BRINK-1920x550 Siteheader 1_mobiel

KERSTMARKT

Welkom bij de meest betoverende kerstmarkt van het jaar, gehuld in de schitterende pracht van Laren, waar traditie en elegantie samenkomen om een onvergetelijke kerstsfeer te creëren. Laren, de parel van het Gooi, staat bekend om zijn mondaine allure en verfijnde levensstijl, en tijdens de feestdagen wordt de charme van dit schilderachtige dorp naar nieuwe hoogten getild.

Drie dagen lang kun je heerlijk genieten op de kerstmarkt in het mooiste kerstdorp van Nederland. Bezoek de sfeermakers en smaakmakers van deze kerst en laat je inspireren op het gebied van woondecoratie, delicatessen en alles wat kerst bijzonder maakt.

In verband met de te verwachten aanloop: kom bij voorkeur te voet of op de fiets.

PROEF DE KERSTSFEER IN HET MOOISTE KERSTDORP VAN NEDERLAND

ONTDEK DE MAGIE VAN KERSTTIJD

Ontdek de magie van de kersttijd terwijl de straten van Laren worden omgetoverd tot een winterwonderland vol sprankelende lichtjes en sfeervolle decoraties. De kerstmarkt in Laren is niet zomaar een markt; het is een plek waar mensen samenkomen om gezien te worden, waar vrienden en families de warmte van de feestdagen delen en waar exclusieve cadeaus de zintuigen prikkelen.

Slenter langs de kraampjes met handgemaakte ambachtelijke producten, schitterende sieraden en mode-items van gerenommeerde ontwerpers. Laat je betoveren door de heerlijke geuren van ambachtelijke lekkernijen en proef de smaak van het seizoen. Verwarm jezelf met een glas glühwein of geniet van een culinair hoogstandje in een van de vele sfeervolle restaurants in de buurt.

Of je nu op zoek bent naar unieke geschenken, een onvergetelijke ervaring of gewoon wilt genieten van de magische kerstsfeer, de kerstmarkt in Laren heeft het allemaal. Kom en laat je betoveren door de elegante charme van deze prachtige stad tijdens de mooiste tijd van het jaar. We heten je van harte welkom in Laren, waar kerstmagie tot leven komt.

Laag 1 kopie

KERSTMARKT OP DE BRINK

Vrijdag 8 december:            11.00 - 20.00 uur
Zaterdag 9 december:         11.00 - 20.00 uur
Zondag 10 december:          11.00 - 18.00 uur

PROEF, ERVAAR EN BELEEF VOOR JONG EN OUD

kerstmarkt_foto4
kerstmarkt_foto5
kerstmarkt_foto6

PARKEREN

Tijdens de kerstmarkt is het centrum van Laren bijzonder druk. Wij raden u aan uw auto één van de vele parkeerplaatsen aan de rand van het dorp te gebruiken. Klik hier voor een overzicht van de parkeerplaatsen.

Laag 1 kopie