Over ons

Geniet van de authentieke, dorpse gezelligheid en van alles wat Laren nog meer te bieden heeft. De rijke historie van Laren leeft! Rond de Brink vind je prachtige panden met gezellige bars en restaurants. Neem bijvoorbeeld het beroemde en gezellige café het Bonte Paard en het stijlvolle restaurant Mauve, die vernoemd is naar de Larense meester-schilder Anton Mauve.
Laren is van vele markten thuis en heeft voor ieder wat wils. Zo kun je winkelend je hart ophalen aan de hippe, stijlvolle uitbundigheid. Nergens anders vind je zoveel leuke en exclusieve winkels en boetiekjes met internationale allure. Maar, je kunt je ook laten inspireren in het Singer museum of een van de vele galerieën. Ben je een theaterliefhebber? Dan mag een bezoek aan het Singer theater en/of het Charles Dickens theater zeker niet ontbreken. Hou je van fietsen en wandelen? Haal een frisse neus en geniet van de prachtige natuur.

Over Bijzonder Laren
Coöperatieve Vereniging Dorpsfonds Bijzonder Laren U.A. organiseert activiteiten die het samenwerken van de (maatschappelijke) ondernemers van Laren NH stimuleert. De coöperatie heeft ten doel in de behoeften van economische aard van haar leden te voorzien door het plannen en organiseren van activiteiten die het samenwerken van de (maatschappelijke) ondernemers van de gemeente Laren stimuleren en faciliteren, een en ander mede conform de doelen van de in de gemeente Laren gevestigde en te 1251KW Laren, Brink 34, kantoorhoudende stichting: Stichting Bijzonder Laren, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 60213701.

Nieuwe ondernemingen in Laren
Alle ondernemingen die te vinden zijn op de website bijzonderlaren.nl, zijn zichtbaar doordat zij hun profiel op Chainels volledig hebben ingevuld. Chainels is een online platform waarop alle ondernemers in Laren een profiel hebben. Zij kunnen dit profiel niet alleen gebruiken om zichtbaar te worden op de website, maar ook om onderling met andere ondernemers te communiceren.

Nieuwe ondernemers in Laren hebben ongetwijfeld een aantal vragen. Om het hen gemakkelijk te maken heeft iedere ondernemer een eigen straatmanager. De straatmanagers zijn het aanspreekpunt bij vragen en opmerkingen. Zij kennen Laren en vertegenwoordigen jouw onderneming in het bestuur van Bijzonder Laren.

Ben je een nieuwe ondernemer in Laren en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via marketing[at]bijzonderlaren.nl