openingstijden

ONTDEK LAREN: HERENMODE

Of u nu op zoek bent naar een mooi shirt of een maatpak, in Laren is er volop keuze als het gaat om herenmode. En het personeel staat u graag bij voor persoonlijk advies.

MR MARVIS

Sint Janstraat 6, 1251 LA, Laren

De perfecte shorts & broeken van MR MARVIS zijn uitsluitend verkrijgbaar in onze webshops, onze flagship stores. Kom langs voor inspiratie, probeer verschillende stijlen en krijg persoonlijk advies van onze style advisors.

Reinhard Frans Schoenen

Naarderstraat 10, 1251 BB, Laren

Handgemaakte schoenen. Items van de beste kwaliteit. Leren accessoires en laarzen. Jarenlange ervaring in de schoenenwereld.

Match Laren

Brink 11-15, 1251 KR, Laren

Match Laren, drie mooie winkels naast elkaar, aan de overkant van de Brink. Al 38 jaar met een uniek concept met FASHION , SPORT , SHOES en SKI.

Cavallaro Napoli laren

Sint Janstraat 8, 1251 LA, laren

Italiaanse kleding voor een geweldige indruk. Designs die worden gekenmerkt door vakmanschap, verfijning en Italiaanse allure.

Steppin´ Out

Sint Janstraat 3, 1251 KX, Laren

Steppin´ Out voor echte klassiekers: iconische merken en kenmerkende stukken met een verhaal.

Suit Supply – Laren

Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 2, 1251 KH, Laren

Exclusieve herenmodewinkel met trendy kostuums, pantalons, colberts, schoenen en accessoires.

VIP Fashion

Brink 34, 1251 KW, laren

Midden op de Brink, in het bruisende centrum van het pittoreske kunstenaarsdorp Laren is VIP Fashion alweer ruim 15 jaar een van de smaakmakers in het modeaanbod.

MUD Jeans

Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV, Laren

Een van de bedrijven gevestigd in de Groene Afslag is het 100% eerlijke én circulaire jeansmerk MUD. Prachtige jeans voor dames en heren, zowel om te kopen als om te leasen.

Scotch & Soda

Brink 30, Laren

Met hun wortels in de Amsterdamse klei zijn onze heren-, dames en kidscollecties de ultieme expressie van creatieve vrijheid.

Tim Menswear

Brink 17, 1251KS, Laren

Tim Menswear is al 30 jaar het kloppend hart voor mannenmode in Laren. Wij hebben een uitgebreide collectie met exclusieve merken. Tevens zijn wij specialist in maatpakken en maatshirts, voor zowel trouwen als zakelijk. Kijk op onze website voor meer informatie.

The English Hatter

Naarderstraat 7, 1251 AW, Laren

We help men to be gentlemen. For more than 85 years, The English Hatter has been a luxury shopping destination for exclusive collections Classic English Men’s fashion and a wide selection of accessories and gifts.

Bloom Fashion

Nieuweweg 12, 1251 LJ, Laren

Bloom Fahsion heeft een uitgebreide collectie casual kleding voor dames en heren. Wij voeren o.a. de merken Denham Jeans, 7 for all mankind, Citizens of Humanity, Filippa K en Closed.